Корект Кредит Груп БГ– Вашият доверен партньор!

Бързи заеми от 100 до 100 000 лв.
Вземи сега!

Ние държим на ясните и прозрачни взаимоотношения с клиента.             С  „КОРЕКТ КРЕДИТ ГРУП БГ“  ЕООД  не бива да се тревожите за скрити такси или клаузи с дребен шрифт – още от самото начало сте наясно с всички условия.

 Нашата мисия е да Ви предоставим бързи и удобни заеми, които да отговорят на конкретните Ви нужди и решат финансовите Ви затруднения.

 В наше лице ще откриете партньор, на който може да се доверите!

 

ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!

Поради опасения от злонамерени атаки срещу „КОРЕКТ КРЕДИТ ГРУП БГ“ ЕООД уведомяваме всички потребители на сайта и всички наши клиенти, че служители на дружеството НЕ ИЗПРАЩАТ одобрение за кредитиране по електронен път /на електронен адрес или с sms/. Дружеството НЕ СЪБИРА ТАКСИ по интернет.

Поради получени обаждания за такива действия уведомяваме всички наши клиенти, че „КОРЕКТ КРЕДИТ ГРУП БГ“ ЕООД предоставя кредити САМО след лично кандидатстване на кредитополучателя в някой от нашите офиси. Таксата за отпускане на кредита се заплаща САМО НА КАСИЕРА в съответния офис.

Моля бъдете бдителни, за да не станете жертва на измамници!                 В интернет пространството се използва название, наподобяващо името на нашето дружество и приканва потребителите да кандидатстват за кредитиране и ЗАПЛАЩАНЕ НА ТАКСАТА по интернет.

Надяваме да запазим взаимното доверие, изградено след години упорит труд!

 

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ!
От 22.05.2017г са одобрени нови Общи условия, при които „КОРЕКТ КРЕДИТ ГРУП БГ“ ЕООД предоставя потребителски кредити
След констатация на Комисия за защита на потребителите, че чл.25А от Договор за предоставяне на потребителски кредит представлява неравноправна клауза, „КОРЕКТ КРЕДИТ ГРУП БГ“ ЕООД извърши промяна в Договора, като премахна този член.

      Корект Кредит Груп – Вашият доверен партньор!