Корект Кредит » Заложни къщи

Заложни къщи

 

Заложни къщи - банер

Разберете каква сума ще получите за вещта, която искате да заложите или продадете тук!

 

Нашата верига заложни къщи е представител на новата вълна финансови институции кредитиращи гражданите срещу залог на движими вещи. Ние вярваме, че заложните къщи в България трябва да се променят и да предлагат на своите клиенти качествени финансови услуги при максимално добри финансови условия. Екипът на Заложните къщи си е поставил амбициозната задача да представи дейността по кредитиране срещу залог на ново ниво, печелейки доверието на потребителите с коректност, ясни критерии за оценка и приемане на вещите и преференциални условия за нашите редовни клиенти.

 

Екипът на Заложните къщи е съставен от професионалисти с опит в областта на оценката и приемането на движими вещи в залог, запознати в детайли с естеството на тази специфична и печелеща все повече клиенти финансова дейност. При нас можете да намерите най-добрите условия в нашите офиси, при които да заложите вашите бижута, мобилни апарати, бяла и черна техника и други движими вещи имащи парична стойност.

 
Обръщайки се за финансова помощ към нас, ние поемаме отговорността да предоставим паричен заем в съответствие с нуждата на конкретният клиент. Служителите ни ще обърнат внимание на всеки отделен гражданин гласувал ни доверие, ще се постараем да бъдем негови надеждни финансови партньори и ще положат всички усилия, за да се превърнем в ръката протегната за помощ във финансово труден за нашите клиенти момент.

 

Уважаеми клиенти,
за Ваше удобство с цел да Ви спестим излишното пътуването до офис на Заложните ни къщи в натовареният трафик, или пък по някаква причина да не получите цената, която очаквате създадохме услугата “Онлайн оценка на движими вещи”,  която има за цел единствено да скъси разстоянието между клиентите и предлаганите от нас експресни парични заеми.

 
Можете да проверите заложната стойност на дадена вещ, в удобството на собствения си дом, седейки пред компютъра. Попълнете формата за оценка, която ще откриете по-долу, като дадете възможно най-пълно описание на вещта. По възможност прикачете и снимки, за да може нашите консултанти да добият по-пълна представа за състоянието на вещта. Възможно най-бързо ще ви бъде изпратен отговор на посочения от вас имейл или телефон за контакт, на който ще Ви бъде съобщена ориентировъчната сума, за която можем да отпуснем паричен заем при залог на показваната ни вещ. Ние ще положим всички усилия да Ви предложим цена максимално близка до пазарната, като опитът ни е показал, че цените и условията на нашите кредити срещу залог са едни от най-добрите и конкурентни в страната. За това говори фактът, че над 70% от хората получили онлайн оценка на своите вещи избират именно нашите заложни къщи, за да се възползват от услугата кредит срещу залог на движима вещ.

 
Ако след получен от нас отговор, решите че същата Ви устройва и желаете да заложите вещта си, трябва да посетите наш офис. Адресите на офисите на заложните къщи можете да откриете в секцията Офиси на сайта. Онлайн заявката, не ви обвързва по никакъв начин с ползването на нашите услуги. Заложната къща си запазва правото, да променя обявената заложна цена, ако описанието, което сте дали на вещта не отговаря на реалното или вещта има недостатъци, които не са посочени или не се виждат на приложените снимки.

 

Онлайн магазин „Заложни къщи“

Нашият онлайн магазин представлява уникална смесица от стоки,ниски цени и доказано качество.В него можете да намерите всякакъв вид бижута от злато,сребро,качествена техника и електроника,на цени в пъти по-ниска от пазарните. Цялата техника публикувана в сайта от офисите ни в страната е тествана от професионалисти и гарантирано отговаря на изискванията за употреба. Ние като създатели на този онлайн магазин сме се опитали да го направим максимално удобен функционален,така че пазаруването при нас да бъде не само изгодно,но и истинско удоволствие.